Apartmanok

A Balaton kézzel fogható közelsége, család- és gyermekbarát környezet, modern, minden igényt kielégítő apartmanok várják Önöket. Valódi vízparti élmény csalódások nélkül. A kerítés túloldala a szabad strand, a teraszon ülve gyönyörködhetünk a Balaton szépségében. Az apartmanok a 2011-ben épült 8 épületből és 72 lakásból álló Aqua Resort erületén kerültek kialakításra, földszinti, kertkapcsolatos ingatlanok. A zárt, 2 hektáros kerten belül ingyenes parkolási lehetőség is van.
Ha esetleg nincs kedve a vízparti nyüzsgéshez felfrissülhet a kertben található medencék egyikében. Gondolva a gyermekekre kialakításra került gyermekmedence, valamint játszótér is.  Az apartmanoknak saját, Balatonra néző teraszuk van, kerti bútorral. Egyéb fontosabb paraméterek: klímatizált lakótér, gazdagon felszerelt konyha (kerámia főzőlap, sütő, mikro sütő, nagyméretű hűtőszekrény fagyasztóval, Kábel TV, WIFI, safe, riasztó, 0-24 portaszolgálat.

Apartman "Jázmin"
Földszinti, 65
m2 alapterületű, 2 különnyíló szobával, melyből az egyik hangulatát tekintve gyerekszobának lett kialakítva, de felnőttek számára is ideális. Befogadóképessége 6 fő.

Apartman "Virág"
Földszinti, 54
m2 alapterületű, 1 különnyíló szobával és egy különnyíló leválasztott hálófülkével. Befogadóképessége 6 fő.

A "Virág" és a "Jázmin" apartman egymás mellett helyezkedik el, egy folyosóról nyílik, tehát akár 12 fő, egyidejű elszállásolására is alkalmasak.

Apartman "Linda"
Földszinti, 54
m2 alapterületű, 1 különnyíló szobával és egy különnyíló leválasztott hálófülkével. Befogadóképessége 6 fő.

Apartman "Luca"
Első emeleti, 54
m2 alapterületű, 1 különnyíló hálószobával, hatalmas nappalival. Befogadóképessége 6 fő.